Om dette nettstedet

Først en nagende følelse av at nettstedet ikke helt fyller den funksjonen det burde. Deretter, erkjennelsen av at dette stemmer. Det er som med så mange kjipe ting: mistanke, etterfulgt av benektelse, deretter handlingslammelse og desperasjon. Firefox RSS-symbol

Vi har nå også laget en engelskspråklig versjon av nettstedet. Hvis din nettleser har støtte for dette vil du kunne se en kobling til de forskjellige språkversjonene i nettleseren. Illustrasjonen til venstre viser hvordan dette fungerer med Link Toolbar i Mozilla Firefox. På sikt vil vi også legge inn navigasjonslenker til neste og forrige artikkel, til innholdsfortegnelse og til en hjelpeside. Dette gjøres med -tags i XHTML-malene.

Kommentarer

Våre besøkende (du) kan legge inn kommentarer til sidene vi skriver (“blog”). (Kommer)

1 Blog: Weblogg.

2 Dette er vel en av de klassiske tabbene på web: drive og ønske folk velkommen hele tida. Hensikten er jo god, å være gjestfri mot besøkende, men det virker litt kjønnsløst å ønske velkommen i tekstform på nettstedet. Prøv et søk på Google og etter “Welcome to” og se hvor mange treff du får. Når så mange skriver akkurat dette er det vel ikke akkurat måten å skille seg ut fra mengden på.

Code art by Frisk Bris. And, oh, we work too.