Frisk Bris

Frisk Bris er et lite, uavhengig konsulentselskap med vekslende aktivitetsnivå. Frisk Bris ANS ble startet av to entusiastiske og ambisiøse karer i 2000. Vi hadde nettopp sagt opp jobbene være for å søke lykken med prosjekter vi skulle bli rike av. I mellomtiden skulle vi livnære oss som konsulenter.

Etterhvert flyttet den ene av oss – Lennart – til Sveits, og den andre – Marius – ble sittende alene igjen som Frisk Bris. Marius endret selskapsform for Frisk Bris. Marius traff en skikkelig dyktig webdesigner – Thomas Kaldhol – for et års tid siden, og vi hadde veldig lyst til å leke mer sammen. Tilfeldighetene ville det slik at Thomas slo seg sammen med Jonas Feiring fra Fatguy, og de gjenoppstartet Fatguy i noen halv-shabby kontorer på Oslo Vest.

På slutten av 2005 slo Frisk Bris og Fatguy hodene sammen og prøvde å jobbe litt sammen. Dette fungerte så bra at vi bestemte oss for å formalisere samarbeidet i en eller annen form.

Vi flyttet i begynnelsen av 2005 inn i felles kontorer i Egedes gate 1 i Gamlebyen, der både kreativiteten, trivselen og kunnskapen trives og vokser…

Code art by Frisk Bris. And, oh, we work too.